Artikel Metot 2019

Disarankeun

Pangalusna test analogi Notepad ++ redaktur

Program nu geus Notepad ++, pikeun kahiji kalinya nalika manéhna nempo dunya taun 2003, mangrupa salah sahiji aplikasi paling fungsi pikeun digawe sareng format teks polos. Cai mibanda sagala parabot diperlukeun henteu ngan pikeun ngolah kecap biasa, tapi ogé nedunan rupa prosedur jeung kode program jeung aksara Sunda.

The calibration printer bener

Calibrate printer perlu dina kaayan nu dokumén rengse anu cacad. Paling sering, aya rupa distortions, inconsistencies atawa kelir overlay. Dina hal ieu, pamaké kudu nedunan sababaraha Manipulasi pikeun ngahanca operasi normal tina alat percetakan. Kanggo inpo tentang kumaha carana ngalakukeun ieu, sarta bakal dibahas salajengna.

DVD-ROM drive teu bisa maca - naha sarta naon anu kudu dipigawé?

Masalah sareng drive keur maca DVD Cakram - ieu hal kalawan nu salah encounters ampir wae. Dina artikel ieu, urang nganalisis, dina naon bisa jadi alesan anu DVD henteu maca Cakram na kumaha carana janten di ieu kaayaan. Masalah sorangan bisa manifest sorangan dina cara béda, di dieu aya sababaraha pilihan: baca DVD Cakram, tapi henteu bisa maca CD (atawa sabalikna), drive keur lila spinning di drive, tapi di tungtungna duanana Windows jeung teu ningali eta ngabalukarkeun masalah sareng Cakram bacaan DVD-R sarta RW (atawa CD sarupa), bari cakram dijieun industri beroperasi.

Kaulinan PC heubeul nu diputer nepi ka kiwari: bagian 3

Kaulinan ti budak leutik urang geus jadi hiji hal anu leuwih ti sakadar hiburan. proyék ieu baris tetep salamina dina mémori jeung balik deui ka aranjeunna sanggeus sababaraha taun méré émosi gamers unbelievable anu resep relive moments paling seru. Dina artikel saméméhna kami dikaitkeun kaulinan heubeul nu diputer nepi ka kiwari.

Saluran Search telegram di Windows, Android, iOS

The populér instan utusan telegram teu ukur nyadiakeun pamaké na kamampuhan pikeun komunikasi via téks, pesan atawa nelepon, tapi ngamungkinkeun aranjeunna maca atawa informasi ngan mangpaat ti sagala rupa sumber. Konsumsi rupa béda tina eusi lumangsung dina saluran anu di aplikasi ieu bisa nyieun saha, sacara umum, meureun nya lumayan well-dipikawanoh sarta gaining moméntum dina popularitas édisi, kitu ogé beginners mutlak dina widang ieu.

Kumaha dihapus file anu teu dipiceun - 3 cara

Hiji masalah umum Nyanghareupan ku pamaké novice - teu ngahapus koropak atawa polder (kusabab sababaraha file) nu Anjeun hoyong cabut sami. Dina waktu nu sarua, sistem nyerat hiji file dipaké ku prosés sejen atawa aksi teu bisa dieksekusi sabab file dibuka dina Nazvanie_programmy atawa nu kudu ménta idin ti saha.

Tulisan Popular

Naon anu kudu dipigawé lamun henteu ngahurungkeun telepon

Smartphone dumasar kana sistem operasi mobile modern - Android, iOS, sarta Windows Mobile kadang henteu kaasup, atawa ngalakukeun hal eta ngaliwatan deui. Masalah bisa katutupan duanana dina hardware na di software. alesan umum pikeun citakan tina telepon smartphone teu tiasa dianggo dina eta kasus, nalika batréna anu dipaké nepi daya na.

Kaluar ti email Gmail

Gmail ngabogaan panganteur cukup pikaresepeun, tapi teu kabeh, sarta intuitif ramah-pamaké. Kituna, sababaraha pamaké anu jarang ngagunakeun jasa atawa ngan nandatanganan up, aya hiji sual ngeunaan kumaha carana kaluar ti pos. Lamun, sacara umum, rupa jaringan sosial, panglawungan, jasa gaduh "Kaluar" tombol dina tempat nonjol, ku Gmayl henteu kitu.

Kasalahan file koreksi oleaut32.dll

Perpustakaan ngaran oleaut32.dll ngagambarkeun komponén sistem anu tanggung jawab gawé kalawan RAM nu. Kasalahan jeung anjeunna téh alatan ngaruksak kana file dieusian atanapi masang Windows Update gagal. masalah manifests sorangan dina sagala versi tina Windows, ti Vista, tapi mangrupakeun paling umum dina versi katujuh tina sistem operasi ti Microsoft.

Kumaha gancang ngaktipkeun ad blocking di Yandex Browser

Commercials ayeuna hadir ampir unggal situs. Pikeun loba di antarana - éta hijina jalan ka earn duit, tapi mindeng pamaké leungit kabeh kahayang pikeun lalajo commercials kusabab obsesi nya. Pop-up unit ad, anjog ka loka questionable komo bahaya, kedip-kedip video kalayan sora terduga, kaca anyar unobscured tur leuwih kudu tega for saha teu diatur sagala larangan dina tampilan tina iklan.

Instruksi pikeun ngaganti sistem file dina flash drive

Naha anjeun terang yén jenis sistem file mangaruhan kemungkinan tina flash drive anjeun? Ku kituna dina kaayaan FAT32 ukuran file maksimum tiasa 4GB, payil gede jalan ukur sistem NTFS. Lamun flash drive boga format EXT-2, eta iyeu moal jalan mun di Windows. Kituna, sababaraha pamaké aya hiji sual ngeunaan parobahan sistem file dina flash drive.

Ngaronjatna mémori video on laptop

Tiap komputer portabel geus terpadu grafik, model langkung mahal dina hadir jeung grafik diskrit chip. Nasabah anu ngalaman kasusah nalika ngajalankeun nungtut kaulinan atawa program, mindeng heran: "Kumaha pikeun ngaronjatkeun mémori tina kartu grafis". Dina kaayaan kitu, aya ngan hiji metoda keur unggal jenis ti processor grafik, hayu urang nganalisis aranjeunna di jéntré.

Kumaha pariksa versi tina browser Mozilla Firefox

Mozilla Firefox pamekar rutin mawa kamampuhan anyar pikeun panyungsi, sakumaha ogé digawé teuas pikeun mastikeun kasalametan pamaké. Mun nu peryogi kauninga versi tina browser Internet Explorer, éta nyieun kacida gampangna. Kumaha kuring manggihan versi kiwari Mozilla Firefox Aya sababaraha cara basajan pikeun manggihan nu versi panyungsi anjeun.

Leupaskeun layar biru maot nalika Windows 7

Bulao Screen of Death (bulao Screen of Death, BSoD) - ieu téh kasalahan sistem kritis dina sistem operasi Microsoft windose. Lamun aya nu lepat ieu, sistem hangs tur data nu dirobah mangsa operasi, teu disimpen. Ieu salah sahiji nu paling umum dina sistem operasi Windows 7.

Format file Buka XML

Ayeuna, pamaké kudu digawekeun ku angka nu gede ngarupakeun dokumén, loba nu boga ekstensi béda, nu hartina teu unggal program bisa muka file ngeunaan format a. Dina program pikeun muka conto XML, perluasan file téks XML- di XML (eXtensible Aksara Basa) - aksara Sunda anu ngagambarkeun dokumen jeung paripolah program anu berbunyi dokumen teh.

DJ ProMixer 2.0

Sababaraha urang boga rarasaan yen lamun nambahan kana eta sababaraha pangaruh, atawa ngagabungkeun sababaraha lagu kana salah, bakal disada di kali hadé lamun ngadengekeun musik favorit Anjeun. Lamun sahenteuna sakali dipikir deui, anjeun tiasa nyobian nganggo software dimekarkeun ngan keur kaperluan ieu.

Koréksi masalah sareng perpustakaan d3d9.dll

File d3d9.dll kaasup dina pakét pamasangan DirectX Vérsi 9. Munggaran sadaya, Anjeun kedah ngartos nyababkeun kasalahan. Ieu sering nembongan dina kaulinan di handap: CS GO, Fallout 3, GTA San Andreas jeung Dunya tina bak. Ieu alatan henteuna fisik tina file atawa ruksakna na.

Koréksi kasalahan CryEA.dll

Dina mimiti kaulinan sapertos Crysis 3, GTA 4, pamaké bisa sapatemon hiji CryEA.dll kasalahan kurangna. Ieu bisa hartosna yén perpustakaan sagemblengna bolos dina sistem atawa dirobah jadi hasil tina hiji gangguan, aksi anti virus. Ieu oge mungkin yen anjeunna nyetél pakét software luyu geus ruksak.