Artikel Metot 2019

Print konduktor 5,6

Loba jalma nganggap enteng program, fungsi utama nu kamampuhan pikeun nyitak dokumén dina printer nu. Aranjeunna ngalaksanakeun sababaraha fungsi tambahan, nu bisa greatly mempermudah proses ieu. Salah sahiji solusi software ieu mangrupa konduktor Print, anu bakal dibahas salajengna. Nyieun hiji antrian print Maké Print konduktor, anjeun tiasa hilap tentang troubles jeung pilihan alternatif pikeun dokumén percetakan.

Baca Leuwih

Disarankeun

Salaku jujutan beuli di iTunes

Pikeun sakabéh waktu pamakéan pamaké Apple-alat mangtaun jumlah badag eusi media, nu di momen naon bisa dipasang dina salah sahiji alat Anjeun. Lamun hayang nyaho naon jeung lamun ieu dibeuli ku anjeun, maka anjeun bakal kedah mésér sajarah dina iTunes. Sagalana geus kantos kaala di salah sahiji toko online Apple, bakal salawasna jadi Hormat, tapi ngan dina kaayaan nu teu leungit aksés ka rekening Anjeun.

Kumaha mareuman sinkronisasi antara iPhone

Upami Anjeun gaduh sababaraha iPhone, maranéhna bakal paling dipikaresep disambungkeun ka akun Apple ID sami. Dina glance kahiji, ieu bisa sigana pohara merenah, contona, lamun salah sahiji alat keur dipasang aplikasina, éta otomatis bakal muncul dina kadua. Sanajan kitu, teu ngan disingkronkeun ku cara inpormasi ieu, tapi ogé asup, pesen, nelepon sajarah, naha nu mangrupa meureun aya sababaraha kasulitan.

Masang gaya anyar dina Photoshop

Palajaran ieu bakal nulungan anjeun pikeun ngeset gaya di Photoshop CS6. Pikeun versi sejen tina algoritma kasebut sarua. Pikeun ngamimitian, diundeur koropakna ti internét kalawan gaya anyar jeung Bahékeun berkas eta lamun diarsipkeun. Salajengna, muka program Photoshop SS6 tur buka ménu utama di luhureun layar dina "Edit - susunan - sét manajemén" tab (Edit - Presét Manager).

Kumaha nyepetkeun Windows 7, 8, 10 Top Tips!

Halo Sooner atanapi engké unggal urang geus Nyanghareupan kanyataan yén Windows mimiti ngalambatkeun turun. Leuwih ti éta, aya pancen nu sarupa kalawan sagala vérsi Windows. Hiji boga ukur keur heran kumaha smartly sistem jalan, nalika manehna sempet ngan geus ngadegkeun, sarta yén éta lumangsung dina sababaraha bulan gawé - sakumaha lamun batur diganti ... Dina artikel ieu Abdi hoyong ngadamel kaluar alesan utama pikeun rem na nunjukkeun kumaha nyepetkeun Windows (dina conto teh Windows 7 na 8, versi 10 téh sarimbag jeung 8 di).

Tulisan Popular

Ngarobah ngirut kana MP3

Ngirut - nyaeta salah sahiji format audio, nu kirang umum ti MP3 kawentar, jadi kalawan anjeunna maén dina sababaraha alat jeung program bisa jadi masalah. Untungna, ieu bisa ngumbar ku saukur pindah ka file ka format sejen, tanpa kaleungitan kualitas sora. Ngirut-garis konvérsi pikeun MP3 jasa Kalolobaan umum dina ngarobah format béda nyadiakeun layanan maranéhna haratis jeung teu merlukeun pendaptaran pamaké.

NAPS2 5.3.1

Kiwari, aya loba program pikeun ngagunakeun scanner teh. Tapi jalma condong milih persis pamadegan program anu dicandak gancang sarta qualitatively. program ieu téh NAPS2. Eta geus dirancang pikeun scanning gampang tur gancang dokumén kertas. Twain supir na scanning WIA Nalika NAPS2 migunakeun drivers Twain jeung WIA.

Urang diajar video heshreyt

Téknik Pertambangan cryptocurrency taun panganyarna, gaining popularitas di wewengkon ieu asalna loba jalma anyar. Persiapan pikeun ngahasilkeun jeung Pilihan pakakas merenah, mindeng pertambangan dibawa dina kartu. The ukuran primér Profitability ieu heshreyt. Dinten ieu kami gé nunjukkeun maneh kumaha ngaidentipikasi akselerator heshreyt grafik na ngitung balik kana investasi.

Naon ID VKontakte

Istilah "ID" bisa mindeng kapanggih dina sagala rupa widang téhnologi informasi. Dina VK jaringan sosial Konsep ieu ogé muterkeun hiji peran anu kacida penting. Salaku bagian tina artikel nu urang ngajelaskeun sagalana nu peryogi kauninga ngeunaan identifiers VKontakte. What is the VC ID dina kerangka ID jaringan sosial ieu susunan sababaraha nomer anu unik keur unggal hal individu.

Aplikasi equalizers pikeun Android

Salah sahiji alat nu anu diganti smartphone, pamuter media portabel geus jadi APBD sarta bagean sawaréh tengah. Sababaraha telepon ulah jadi nempatkeun fungsi playback musik sanggeus telepon kadua (produk Oppo, BBK Vivo na Gigaset). Pikeun pamaké alat ti pabrik lianna boga cara pikeun ngaronjatkeun sora kalayan ngagunakeun program-ékualiser.

Dimimitian di "Run" kotak di Windows 7

Panawaran loba Paréntah nalika digawé dina komputer kalawan sistem garis windose operasi teu merta ngaktipkeun "paréntah Ajakan", tapi rada dugi ka dipikawanohna babasan jeung "Run". Dina sababaraha hal, eta bisa dipaké pikeun ngajalankeun aplikasi jeung sistem Utiliti. Hayu urang manggihan sabaraha urang bisa mawa alat ieu dina Windows 7.

Percetakan Dokumén dina Microsoft Word

Dokumén éléktronik dijieun dina MS Word, sakapeung rék nyitak. Nyieun pisan basajan, tapi pamaké PC inexperienced, kitu ogé jalma anu mikaresep program saeutik ieu, eta meureun hésé pikeun ngajawab masalah ieu. Dina artikel ieu, urang jéntré kumaha cara nyitak dokumen di Word.

Kumaha carana nyieun Yandex piringan

Saatos pendaptaran kami Yandex piringan geus sadia pikeun ukur panganteur web (Loka), sarta teu salawasna merenah. Pikeun mempermudah dina aplikasi pamaké hirup geus maju, nu ngidinan Anjeun pikeun berinteraksi sareng Repository nu. Ngagunakeun software, Anjeun bisa nyalin jeung ngahapus koropak, jieun tumbu umum pikeun babagi kalawan pamaké séjén.

Browser Safari teu muka solusi kaca web

Najan kanyataan yén Apple geus sacara resmi dilanjutkeun rojongan pikeun Windows Safari, kumaha oge, browser terus jadi salah sahiji anu pang populer di kalangan pamaké tina sistem operasi. Salaku kalayan sagala program séjén, dina karyana, teuing lumangsung gagal, duanana alesan obyektif na subjektif.

Nyokot motherboard ka CPU anu

Pilihan pikeun motherboard nu geus meuli processor merlukeun pangaweruh nu tangtu. Di tempat munggaran, mangka dianjurkeun pikeun nengetan ciri geus dibeuli komponén, sakumaha Ayeuna damel moal aya rasa meuli motherboard mirah dina prosesor luhur sabalikna. Dina awalna, eta leuwih hade meuli komponén dasar kawas - unit Sistim (perumahan), CPU, catu daya, kartu vidéo.

Vopt 9,21

Optimasi struktur logis tina teuas drive ngajadikeun ngagunakeun komputer pisan leuwih nikmat. kinerja PC nambahan kadang nepi ka 300% alatan kanyataan yén sistem ngabogaan aksés gancang sasaran ka sadaya file nya. prosés optimasi ieu disebut defragmentation. alat sejen defragment partitions hard disk anjeun Vopt - software waktos-dites, anu dimimitian karya na ti poé sistem operasi MS-DOS.

Kumaha mareuman program dina Windows ngamimitian jeung naha éta kadang diperlukeun

Kuring geus ditulis hiji artikel dina ngamimitian dina Windows 7, dina waktos anu sareng nawiskeun hiji artikel aimed utamina di beginners on kumaha nganonaktipkeun program dina ngamimitian, naon program na ngobrol ngeunaan naha éta mindeng ngalakonan. Loba program ieu ngalakukeun sababaraha pungsi mangpaat, tapi loba batur ngan nyieun Windows ngajalankeun panjang, sarta komputer, hatur nuhun kana éta hal, nyaéta leuwih laun.