Disarankeun

Smartphone firmware ZTE agul A510

Malah di pabrik smartphone dipikawanoh Android saimbang dinten ieu kadang lumangsung kaayaan characterizing pamekar software pikeun alat nu teu teuing alus kalawan arah. Rada sering, sanajan mangrupa smartphone rélatif "seger" bisa mawa boga anak hiji gangguan dina bentuk runtuhna sistem Android, anu ngajadikeun eta teu mungkin neruskeun migunakeun mesin.

Ladenan Yandeks.Transport

Perusahaan Yandex henteu nangtung kénéh, sarta ngahasilkeun jasa leuwih mangpaat lampu nu warmly tampi ku pamaké, pageuh settling dina alat maranéhanana. Salah sahiji jalma anu Yandeks.Transport, nu peta mana anjeun bisa ngawangun jalur anjeun, gumantung angkutan umum.

Ngundeur program ti Internet

Program - mangrupa bagian integral tina ngerjakeun PC Anjeun. Kalayan pitulung maranéhna pikeun nedunan rupa tugas, ti basajan, contona, pikeun ménta inpo tentang sistem, ke paling pajeulit, kayaning ngolah grafis jeung video. Dina artikel ieu, urang bakal némbongkeun Anjeun cara neangan nu program diperlukeun tur ngundeur éta ti jaringan global. Ngundeur program ti Internet Ngundeur program ka komputer, kudu mimiti kapanggih dina jaringan vast.

Kumaha carana ngagabungkeun garis dina AutoCAD

Teken di AutoCAD diwangun ku sababaraha bagéan garis nu perlu diedit dina mangsa operasi. Kanggo sababaraha patempatan kompleks éta sasaena ngagabungkeun sakabeh garis maranéhanana kana hiji objek tunggal, sangkan leuwih gampang aranjeunna pikeun milih jeung transformasi. Dina palajaran ieu anjeun bakal diajar kumaha carana ngagabungkeun nu garis obyék. Kumaha carana ngagabungkeun garis dina AutoCAD Sateuacan Anjeun ngawitan ngumpulkeun éta garis, eta sia noting nu ukur ngahiji bisa "polylines" ngabogaan titik kontak (moal meuntas!

Selapkeun cartridge ka printer Canon

Sanggeus jumlah nu tangtu waktos tinta dina printer nu geus depleted, nya éta waktu jeung ngaganti eta. Paling cartridges, produk Canon mangrupakeun format RUPA na dipasang ngeunaan salah jeung prinsip anu sarua. Salajengna, urang nganalisis step by step cara masang tank tinta anyar dina alat percetakan di luhur.

Koréksi di BlueStacks kasalahan mimiti

Waktu digawe make BlyuStaks, pamaké kalana boga masalah. program nu bisa cease kana gawe, nongkrong. Ieu dimimitian hiji download panjang tur fruitless. Alesan pikeun ieu tiasa seueur. Hayu urang coba mun ngalereskeun masalah munculna. Download BlueStacks Fix masalah ngajalankeun BlueStacks Mariksa setélan dina komputer jadi naha henteu dianggo BlueStacks?

Tulisan Popular

Jieun poto kalawan Skype

Nyokot gambar teu fitur utama dina Skype. Sanajan kitu, parabot na, tiasa ngadamel malah ieu. Tangtu, pungsionalitas aplikasi nu loba laun ti software profésional pikeun nyieun gambar, tapi, Tapi, ngidinan Anjeun pikeun nyieun sababaraha poto geulis santun, kayaning avatar.

Sumberdaya hacker 4.5.30

Windows file sistem sakumaha ogé file jeung extension * .dll, * .exe jeung saterusna, biasana énkripsi, sarta aksés ka aranjeunna geus ditutup. Sanajan kitu, file ieu ngandung loba informasi mangpaat nu bisa boh dipikagaduh atawa robah. Sumberdaya hacker ngidinan Anjeun pikeun meunangkeun wasa parsial mun file misalna atawa ngaropéa aranjeunna.

Generators tag pikeun YouTube

Pilihan keyword ditangtoskeun muterkeun hiji peran penting dina promosi video anjeun ka pamaké séjén. Alatan ayana tag catetan ngalir nepi kana daptar teang jeung asup kana "Disarankeun" pemirsa pilari orientasi sarupa video. Themed konci gaduh popularitas béda, misalna jumlah queries per bulan.

Windows 10 spends Internet - naon nu kudu?

Saatos sékrési sistem operasi anyar dina situs ka nyebarkeun komentar dina subyek naon nu kudu lamun Windows 10 guzzles lalulintas lamun program sahingga bisa hirup kalawan aktip nu ngundeur ti Internet, teu. Dina hal ieu, ngartos persis mana bocor Internét henteu jalan. rinci artikel ieu kumaha carana ngawatesan konsumsi Internet dina Windows 10 di acara anu lamun geus dugi, bari sababaraha fitur kaasup dina standar sistem, sarta waragad lalulintas.

Kumaha carana install BlueStacks

BlueStacks mangrupa émulator sahiji sistem operasi Android anu ngalir dina mesin virtual. Pikeun pamaké, prosés instalasi sakabéh sakumaha diadaptasi, tapi sababaraha lengkah mungkin masih merlukeun klarifikasi. Install BlueStacks dina PC Anjeun pikeun bisa ngajalankeun kaulinan sarta aplikasi dirancang pikeun Android, komputer bakal merlukeun pamasangan émulator anu.

Kumaha cara nransper video ka iPhone jeung iPad tina komputer kana

Salah sahiji nu boga kamungkinan nu iPhone atawa tugas iPad - mindahkeun ka eta video nu diundeur dina komputer Anjeun atawa laptop pikeun nempoan saterusna dina lebet nu, ngantosan, atawa tempat sejenna. Hanjakal, mun ngalakukeun ieu cukup ku nyalin koropak video "salaku USB flash drive" dina kasus ios moal jalan. Sanajan kitu, dina cara pikeun nyalin wayang cukup.

Meresihan pendaptaran maké CCleaner

CCleaner - alat komprehensif pikeun Microsoft Windows, nu ngidinan Anjeun pikeun mulasara komputer "bersih", nyoplokkeun tina file perlu, provoking prestasi Sistim panurunan. Salah sahiji prosedur pangpentingna nu bisa osuschetsvlyatsya dina program hal - hal anu meresihan pendaptaran, sarta kiwari kami gé kasampak di kumaha nerapkeun ieu tugas di CCleaner.

Pareuman update uap

Sistim nu mutahirkeun incentive nu kacida otomatis. Unggal waktos klien dimimitian, eta cek update klien uap dina server aplikasi. Lamun apdet anu sadia, teras aya instalasi otomatis maranéhanana. Sami mana keur kaulinan. Kalawan uap périodik cek pikeun apdet pikeun sakabéh kaulinan anu hadir dina perpustakaan anjeun.

Resolves hiji masalah ku warning ngeunaan masalah disk

Teuas drive condong datangna kana disrepair alatan éta ngaronjat beban, kinerja kirang atawa lianna, kaasup nu pamaké henteu gumantung kana alesan. Dina sababaraha kasus, sistem operasi bisa ngabejaan urang ngeunaan masalah anjeun kalayan bantuan jandela warning. Dinten ieu kami ngobrol ngeunaan kumaha carana ngalereskeun kasalahan ieu.

Pikeun ngabenerkeun kasalahan ieu "operasi nu dipénta merlukeun paningkatan" dina Windows 10

Kasalahan "operasi nu dipénta merlukeun paningkatan" nembongan dina versi béda tina sistem operasi Windows, kaasup di luhur sapuluh. Teu ngagambarkeun hal pajeulit jeung bisa gampang ngaleungitkeun. Leyuran "operasi anu dipénta merlukeun paningkatan dina" Ilaharna, kode kasalahan ieu 740 sarta ditempokeun pas maneh coba masang sagala software atawa séjén nu merlukeun masang salah sahiji diréktori sistem Windows.

Kumaha lamun di rem Yandex Browser

Saum sareng stabil operasi - standar dasar wae web browser modern. Yandex Browser ngajalankeun on engine populér Blink, nyadiakeun nyaman surfing bersih. Sanajan kitu, leuwih waktos laju rupa operasi di program nu bisa turun. Biasana lepat ieu téh alesan sarua pikeun pamaké béda.