ICQ

Leuwih sawatara warsih pamungkas tina program pikeun talatah anu ngalaman hiji booming nyata: meh teu manggihan hiji pamaké anu pernah dipaké Skype, WhatsApp sarta telegram. Loba geus kagungan waktos poho salah sahiji aplikasi heula, utusan instan - ICQ - kumaha oge jeung sakuduna kamajuan pikeun jadi alternatif alus kana "badag tilu".

Baca Leuwih

Dina jangka waktu nu urang, anu alus ICQ heubeul utusan instan ieu jadi populér deui. Alesan utama jumlah badag inovasi ngeunaan kaamanan, layvchatov, emoticons, sareng nu sanesna. Kiwari, unggal ICQ pamaké modern teu superfluous uninga jumlah pribadi anjeun (dieu mangka disebut UIN).

Baca Leuwih

Najan kanyataan yén dina versi anyar tina ICQ boga angka badag fitur anyar nice, sababaraha lami "greshkov" developer mun meunang leupas tina ICQ kénéh gagal. Salah sahijina nyaéta ngabejaan Sistim kaharti ngeunaan widang naon waé masalah dina versi pamasangan utusan. Ilaharna, pamaké anu nilik hurup kedip-kedip i ikon ICQ jeung sia tiasa ngalakukeun ngeunaan eta.

Baca Leuwih

Sanajan ICQ utusan deui janten rada populer, sakapeung aya kasus dimana pamaké hayang ngahapus akun Anjeun. Ieu lumangsung utamana alatan sababaraha shortcomings komitmen ku pamekar nalika nyieun versi anyar tina ICQ. Jeung sababaraha ngan teu kawas panganteur anyar jeung nuances sejenna utusan.

Baca Leuwih

Naon legenda éta teu salah sahiji utusan pang populerna di Rusia, teu negate kanyataan yén éta - program, sarta alatan gagal aneh nya. Tangtu, masalah perlu kajawab, sarta éta desirable geura sarta tanpa reureuh. Gagalna ICQ ICQ hartina utusan kawilang basajan sareng arsitektur kode cukup tinggaleun jaman.

Baca Leuwih

Ayeuna utusan ICQ akrab ngalaman hiji nonoman anyar. Cai mibanda leuwih fitur sarta fitur metot, kaasup jumlah badag emoticons bébas tur stiker, layvchaty sareng nu sanesna. Ogé sia ‚Äč‚Äčnoting éta pamekar nengetan hébat kana kaamanan. Kanyataan mere yén éta téh ayeuna di sagala pesen SMS ICQ dirojong geus paréntah hormat.

Baca Leuwih

Kadang-kadang aya kasus dimana pamaké perlu ngareset sandi anjeun dina ICQ nu. Paling sering situasi saperti timbul nalika pamaké geus poho sandi ku ku ICQ, conto kanyataan yén salila lila teu buka utusan. Naon alesanana anjeun peryogi cageur a sandi ti ICQ, nyaeta hiji-hijina instruksi keur ngalengkepan ieu tugas.

Baca Leuwih

Jaringan sosial modern jeung utusan instan pikeun lila ngandung sagala susuratan pamaké on server maranéhanana. ICQ ogé moal bisa boast. Ku kituna dina urutan pikeun manggihan sajarah susuratan jeung sagala kudu ngagali kana mémori komputer urang. Nyimpen sajarah susuratan jeung patali utusan ICQ masih ngajaga sajarah susuratan dina komputer pamaké.

Baca Leuwih

Dinten Aska ieu jadi beuki populér sarta ngabogaan loba fitur sarua nu gaduh utusan instan populér lianna. Salah sahijina nyaéta inviz (siluman). Ieu ngandung harti yén hiji jalma bakal dibuka ICQ, tapi batur moal ningali deui online. Ka maranehna, eta Sigana lamun manehna henteu dianggo Aska.

Baca Leuwih